top of page

Om lisearvesen.no

Verdier  « Tro – mot og passion!» 
 

Livet står ikke stille. Vi foretar små og store valg, hver dag, hver uke – hvert år. Tenker du over dine valg? Merker du hvor fort tingene endres rundt deg?

Målet er i tillegg bevegelig. Er ditt mål klart eller uklart? Ser veien lett eller vanskelig ut? 

Nå er kunden blitt sjefen. Smarte kunder krever kloke selgere. Ser du kunden? Snakker du med kunden? Diskuterer du med kunden?

Jeg har erfart hva det vil si å slippe taket og tenke nytt. Det gjør vondt og kan virke tøft, men omstilling og innovasjon har vært helt nødvendig for å overleve i min bransje gjennom 23 år.

Salg og salgsledelse er gøy! Salg og salgsledelse er krevende! 

Hvordan ha fokus på kortsiktige operasjonelle mål og samtidig jobbe med langsiktig og digital salgsstrategi?

Hva med tradisjonelle salgskanaler. Kan de overleve eller blir «alt på nett»?

 

Visjon

 

Lise Arvesen skal bidra til at alle som jobber med kunder skal føle seg tryggere, ha større mot og føle ekte mestring etter et møte med henne.

 

Forretningside

 

Lise Arvesen bistår både små gründerbedrifter, små- og mellomstore bedrifter og organisasjoner, skoler og ikke minst styrerom med kompetanse rundt  den digitale omstillingen hvor kunden har blitt sjefen. Målet er å inspirere til endring og gi en god definisjon av hva det nye digitale markedet forventer av oss.

 

Mitt bidrag vil være ekte, direkte og engasjerende. Jeg har «skoene på» i kraft av å eie og drive eget selskap og vet til enhver tid hvordan markedet er i endring.

 

Konsulentbistanden foregår som enkelttimer, gruppetimer, kurs,  foredrag eller workshops. Ditt ståsted og motivasjon bestemmer hva som vil fungere best.

 

Min konsulentbistand blir annerledes enn de mange som aldri selv har kjent gründerlivet på kroppen gjennom opp- og nedturer. 

 

Jeg vil stille de spørsmål som må til for at du skal definere ditt ståsted og ikke minst, ditt salgsmål frem i tid. Jeg vil motivere og engasjere slik at du steg for steg lykkes i din nye salgsstrategi og kjenner på følelsen og resultatene av at « salg er gøy!»

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og din bedrift.

bottom of page