top of page

Referanser

"Lise er en frisk pust som engasjerer plenum når hun

med kraft og troverdighet deler av sine erfaringer ved å ta oss med på en reise få kan vise til.

Således er hun unik ved å fremstå jordnær, tøff og annerledes."

Trond Andersen

Salgsdirektør | senior konsulent Mercuri Norge

 

Kursholder "Kom deg på nett"! jan 2017

"Lise er flink til å sette seg inn i kunders problemstilling, og hun er en god samtalepartner som tør å utfordre. Lise har en evne til å få deg til tenke over hva du gjør og hun er opptatt av gode resultater." 

Samtlige deltagere  

 

Foredragsholder 

 

Vi var svært fornøyd og fikk gode tilbakemeldinger!

Lise Arvesen deltok med innlegg på "Drømmeløftet for norsk varehandel" som Hovedorganisasjonen Virke arrangerte i samarbeid med Innovasjon Norge og Anita Krohn Traaseth 27. april 2015.

Hun bidro med innspill om hva som skal til for å skape innovasjon i norsk handel – med utgangspunkt i sine erfaringer med virrevapp.no.

 

Lise er en engasjerende og levende foredragsholder, som vi fikk veldig positive tilbakemeldinger på av deltakerne i etterkant. Vi gir henne våre beste

anbefalinger, og bruker henne gjerne selv igjen ved en senere anledning.

 

-Johanne Kjuus-

Fagsjef Handel ved Hovedorganisasjonen Virke

NHO Handel

Lise Arvesen er en svært inspirerende foredragsholder som er raus på å dele sine erfaringer fra både opp- og nedturer. Hun er engasjerende på senen hvor hun på en jordnær og usminket måte klarer å formidle sin kunnskap som gründer på en meget god måte. Lises erfaring gjennom omstilling, innovasjon og hennes mot til å feile gir hennes foredrag en dimensjon som få andre klarer å formidle.

-Leif Backe-Mathiesen
NHO Handel

Vimax

 

«Når vi skulle ha årets Kick Off på Color Fantasy, falt valget lett på Lise Arvesen, som vår foredragsholder. Lise er ei dame med masse erfaring, bein i nesa og som virkelig byr på seg selv. Hun var dyktig til å tilpasse foredraget slik at det passet til våre forhandlere, og snakket om de tingene vi driver med – og som vi er opptatt av. Vi ønsket oss et innlegg om tidsbruk og «hvor finner vi kundene» - og det fikk vi virkelig! Lise hadde god formidlingsevne og fikk engasjert de 35 deltakerne på en fin måte. De fikk også flere konkrete forslag på oppgaver de kunne utføre på en bedre måte, og gode verktøy de kan bruke i sin salgshverdag. Vi fikk mange hyggelige tilbakemeldinger i etterkant fra forhandlerne, og de var meget godt fornøyd med foredraget. Jeg kan trygt anbefale Lise Arvesen som fordragsholder til andre firma. «

 

Stina Storvand, Vimax AS 

WED

 

Lise var en veldig god ressurs i planlegging og gjennomføring av den første internasjonale entreprenørskapsdagen(WED) i Oslo, 19. november 2014. Effektiv og fokusert, med bred erfaring og 100% innsats i gjennomføring. Som en av flere talere holdt hun et svært engasjerende innlegg om sine mange begivenhetsrike år som gründer. Innlegget ble svært positivt mottatt av de vel hundre kvinnelige gründerne i publikum som kom fra alle bransjer og hadde ulike bakgrunner.  Lise bruker både humor og alvor når hun forteller sin historie som består av så vel opp- som nedturer. Hun både underholder og beriker med sin evne til å være profesjonell, nytteorientert og personlig på samme gang.

 

-Birgitte M. Siem-

Prosjektansvarlig WED

Næringshagen Øsfold / Kvinnovasjon

 

Vi ba Lise Arvesen om å bidra i vårt Kvinnovasjonsprogram med sine erfaringer som gründer. Lise er en god formidler og er ikke redd for å vise den ærlige siden ved å være gründer, det være seg opp- eller nedturer.  Tilbakemeldinger fra deltagerne var positive. Hun engasjerer!
 

"Foredraget med Lise var spennende og det var en ny måte å se salg på som jeg tar med videre." Deltager på programmet.

 

Jeg kommer til å fortsette å engasjere Lise Arvesen til andre oppdrag.


-Frederikke Stensrød- 
Daglig leder av Næringshagen Østfold AS

 

Lise Arvesen som mentor for Limitless UB

Lise ga oss klare retningslinjer innenfor, salg, markedsføring og blant annet kampanjeplanlegging. Vi syntes hun var en dyktig og strukturert mentor som også var rett på sak! Vi vil si Lise hadde en stor og avgjørende betydning for at vi vant førstepremien på beste markedsføring, da hun kom med konkrete forslag til hvordan vi kunne skille oss ut som bedrift. 

-Sofie Knudsen-

Finansierings sjef, Limitless UB

 

E-handelsforum / The Future og Business

 

"Lise Arvesen holdt foredrag på en av Norges største ehandelskonferanser, The Future of Business 2015, der hun fortalte om sine opp- og nedturer som gründer, på en ærlig og engasjerende måte. Hennes gründerhistorie er spennende og nyttig å høre enten man jobber med netthandel, i organisasjonslivet eller i det offentlige."

 

-Ole Martin N. Evensmo-

Initiativtaker til Netthandel.no og eHandelsforum.

Tema - Digital kompetanse i styrerommet?

25. november 2016

Lise var veldig inspirerende å høre på. Hennes autentiske historie om oppturer og nedturer som gründer, feilgrep og læring av egne feil fenger godt og treffer mange som har tenkt å starte egen virksomhet.

 

-Ola Holm-

Director Sopra Steria

Tema - Digital transformasjon

November 2016

Lise holdt et personlig og levende

innlegg om å våge – vinne – møte motgang og begynne på nytt – med læring i bagasjen. Hennes energi er smittende og fomidlingsevnen svært god – og latteren sitter løst. En god innledning på en nyttig diskusjon, – grunnlag for videre refleksjon, og noe som frister til gjentagelse

-Katrine Bratthall-

HR Business Partner at Aker Solutions

Tema - Digital transformasjon

November 2016

Jeg deltok på et HR nettverksmøte der Lise holdt et engasjerende og ærlig foredrag om den gründer-reisen hun har vært på de siste 17 årene. Det krever virkelig mot, optimisme og risikovilje å stå stått i både oppturer og nedturer, slik hun har gjort! Og hun har masse humor og selvironi, og det gjorde foredraget mer inspirerende. Lise kan definivt brukes til å inspirere mennesker og gründere generelt, men kanskje spesielt de som er inne i omstilling, nedbemanning eller står foran store (digitale) utfordringer.

 

-Vibeke Fantoft   -

Divisional HR Manager at DNV GL - Software

Tema - Digital transformasjon

November 2016

Jeg hadde gleden av å oppleve Lise Arvesen på HR arrangement i regi av Belsenso. Lise Arvesen er både profesjonell og byr på seg selv på en inspirerende måte. Hun er en svært god foredragsholder og har publikum «med» hele veien – det skyldes hennes sterke formidlingsevne, troverdighet og faglig tyngde. Rett og slett veldig bra – anbefales varmt!

- Cathrin Bretzeg   -

SVP Global HR & HSE – Kongsberg Digital AS 

Partnership For CHANGE

 

Lise Arvesen var sentral i etableringen av den første norske Women Entrepreneurship Day, både som medarrangør og foredragsholder. Hennes omfattende erfaring som gründer har vært av stor verdi for at WED dagen ble så vellykket som den ble.  Hun har et stort nettverk av gründere, og fordi hun er dyktig, generøs med sin kunnskap og med sitt nettverk, er hun en viktig aktør i norsk næringsliv.  Lise er også en svært dyktig og fengende foredragsholder.  Hun deler av sine opp- og nedturer, og gir tilhørerne ikke bare en solid dose kunnskap, men også en morsom forestilling.

 

-Ingrid Stange-

Founder & CEO
www.pfchange.org

 

 

5 moduler med Grunderhjelpen

Reisen med Lise strakk seg over et drøyt halvår. For meg har det gitt viktige endringer der jeg har gått fra ensidig fokus på det jeg liker, å skape vakre smykker, til å ta tak i salg og drift som jeg har gjort dårlig og halvhjertet. Lise har hjulpet meg til å strukturere det administrative, utfordret meg med nye strategier, tvunget meg til å ta innover meg ubehagelige sannheter og gitt viktige innspill til drift. 

 

Lise har fullt fokus på salg og har saumfart hjemmesiden min. Hun har leid meg vennlig gjennom de ulike sidefunksjonene, satt på meg kundens briller og vist meg alle de stedene et potensielt salg kortslutter pga mangler ved nettsiden. En veldig nyttig øvelse!

 

Lise er tydelig, konkret og entusiastisk, hun er en inspirererende lærer,  hard i klypa når det trengs og raus med oppmuntring og påminnelser om måloppnåelse underveis. 

Hun har klart noe jeg ikke trodde var mulig, -å få administrasjon og salg til å bli noe som er nesten gøy. Det var ikke innenfor mitt mulighetsrom da vi startet denne reisen.

- Hanne Undlien  -

Gründer og daglig leder Undlien Design AS 

bottom of page