Jeg er klar for Østfold!

Fra i morgen, 1 juli, vil jeg jobbe med å skape flere etablerere i Østfold! Sammen med flinke folk i Norske Vel og Næringshagen Østfold tar vi over driften av www.etablerer-ostfold.no

Målet er klart! Vi skal informere, motivere og skape et godt miljø for potensielle grundere med bosted i Østfold. Vi trenger flere og levedyktige bedrifter i krevende omstillings-tider. Min jobb vil være å drifte nettsiden og skape trafikk via sosiale medier i tillegg til å jobbe frem gode kurs og gjennomføre disse.

Oppdragsgiver er Østfold Fylkeskommune, Fylkesmannen i Østfold og Innovasjon Norge Østfold. Vi går til oppgaven med stor ydmykhet. Min visjon om å dele egen grunderkompetanse samtidig som jeg driver mitt eget nettsted virrevapp.no har vist seg å fungere. Kort oppsummert - jeg har fått drømmejobben i eget selskap med mange flinke kunder på oppdrags-siden. Gleder meg allerede til høsten! God sommer folkens!

Nye Etablererservice Østfold

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle