Oslo Design Fair - spennende dager!


I morgen går startskuddet for 4 spennende, lærerike og inspirerende dager for alle som er opptatt av design, trender og web?

Siden oppstarten av lisearvesen.no / Grunderhjelpen har jeg coachet snart 20 grundere som har det til felles at de driver fysiske butikker OG har startet nettbutikker. Mange trodde at nettbutikken ville bli en "forlenget arm" av den fysiske butikken. Imidlertid viser erfaringene til de fleste at de må tenke helt nytt. Nå driver de plutselig TO butikker som krever sitt ift. de knappe ressursene grunderen har, nemlig tid, penger og kompetanse.

Jeg er helt sikker på at fremtidens kremmere MÅ ha en plass på nettet. Dersom du vil høre mer finner du meg på Mystore/Butikkpikene sin stand i morgen torsdag 1 september. Nærmere bestemt på stand C01-01.

Jeg deler med glede mine erfaringer og gode tips for å lykkes på nettet! Sees?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

@2018 by Lise Arvesen Powered by Butikkpikene